نوشته شده توسط : موسسه رها فام

برای پیگیری و استعلام پرونده بدهی مالیاتی شرکت و مشاهده سوابق آن، شخص می بایست به سامانه میز خدمت عملیات الکترونیک مالیاتی مراجعه نموده و با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز نسبت به پیگیری و پرداخت بدهی خود اقدام نماید. یکی از این اطلاعات مورد نیاز شناسه ملی شرکت می باشد.

افراد می توانند با شناسه ملی شرکت خود، نسبت به استعلام بدهی مالیاتی شرکت اقدام نموده و سپس، مبلغ آن را به حساب این سازمان واریز نمایند. توجه به این نکته ضروری است که متقاضی برای استعلام بدهی مالیاتی شرکت، علاوه بر شناسه ملی، به رمز عبور حساب کاربری خود در سامانه سازمان امور مالیاتی شرکت نیز نیاز دارد. از آن جایی که شرکت فاقد کد ملی می باشد، مشاهده سوابق مالیاتی با کد ملی برای شرکت امکان پذیر نیست. مشاهده سوابق مالیاتی با کد ملی برای اشخاص حقیقی امکان پذیر است.

 

نحوه استعلام بدهی مالیاتی بخش دوم



:: برچسب‌ها: استعلام مالیاتی , داشبورد مالیاتی , سایت های مالیاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : موسسه رها فام

مشاهده سوابق مالیاتی با کدملی کافی نیست!!شما باید بلد باشید با داشبورد مالیاتی خودتون کار کنید!!!این که کارمند باشیدیا مغازه دار...شرکت داشته باشید یا کارخونه...حتی اگر هیچ کاری هم نداشته باشید شاید بدهی مالیاتی دارید و خودتون هم خبر ندارید !!!!پس لازمه کار با داشبورد مالیاتی: خودتون رو بلد باشید تو این سری از آموزش های موسسه مالیاتی رهافام، ما نحوه ورود به داشبورد مالیاتی خودتون و آموزش تمام بخش های پنل رو براتون آماده کردیم. تا یادمون نرفته بگم این بخش اول از آموزش داشبورد مالیاتی هست

 نحوه استعلام بدهی مالیاتی یک



:: برچسب‌ها: داشبورد مالیایت ، محاسبه مالیات ، سایت های مالیاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : موسسه رها فام

اگر با وام‌های بانکی سروکار داشته‌اید حتماً با عبارت مالیات مضاربه آشنا هستید. البته مضاربه محدود به تسهیلات بانکی نیست.

هر رابطه‌ی دوطرفه‌ی تجاری که طرف اول مسئولیت تأمین سرمایه‌ی لازم و طرف دوم مسئولیت انجام امور اقتصادی و کسب سود را برعهده داشته باشد، مضاربه نامیده می‌شود. در نهایت و پس از کسب سود، طبق توافقی که در قرارداد قید شده، سود به‌دست‌آمده بین سرمایه‌گذار و مجری تقسیم می‌شود.

در قراردادهای مضاربه، فرد (حقیقی یا حقوقی) که مسئولیت انجام عملیات اقتصادی و کسب سود را برعهده دارد، طرف اول و فردی که تأمین سرمایه را انجام داده طرف دوم می‌نامیم. مالیات تکلیفی قراردادهای مضاربه برعهده‌ی طرف اول قرارداد است؛ یعنی شخصی که سرمایه را دریافت کرده و به امور تجاری مشغول شده است.

روال کار نیز به این صورت است که طرف اول هنگام تقسیم سود باید مالیات طرف دوم را تعیین کرده و از سود پرداختی به او کسر کند. سپس مالیات خود و مالیات کسر شده از طرف دوم را به سازمان امور مالیاتی تحویل دهد.

 

مالیات تکلیفی وام مضاربه بخش دوم



:: برچسب‌ها: وام بانکی , وام مضاربه , وام بدون ضامن , وام فوری , ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : موسسه رها فام

مالیات تکلیفی وام مضاربه از مالیات های مستقیم می باشد که این مالیات تکلیفی به وام های بانکی برای راه اندازی مشاغل و کسب و کار ها تعلق دارد. محاسبه مالیات تکلیفی مضاربه ای بسیار پیچیده است اما به طور کلی میتوانیم بنویسیم فردی که بر اساس قرارداد تعهد می نماید فعالیت اقتصادی خاصی را انجام دهد و سودی که از فروش و معامله یا کلا هر گردش مالی که از این فعالیت ها کسب می نماید را باید یک درصد بسیار معینی از این سود مضاربه را به عنوان مالیات تکلیفی مضاربه به سازمان امور مالیاتی کشور بپردازد.

موسسه فناوران رهافام:

آدرس:

تهران، ابتدای بلوار کشاورز،پلاک 31 طبقه سوم جنوبی

تلفن دفتر مرکزی :

02145293

02188854146

09389868560

مالیات تکلیفی وام مضاربه یک



:: برچسب‌ها: وام بانکی ،وام بدون ضامن ،وام قرض الحسنه ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : موسسه رها فام

حق سنوات که به آن پاداش پایان خدمت هم گفته می‌شود، مبلغی است که در ازای پایان کار و هنگام بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت، و… به افراد پرداخت می‌شود. از آنجایی که فاکتورهای تعیین کننده درصد سنوات سالانه تغییر می‌کنند، لذا قانون سنوات همواره توسط دولت مورد بازبینی قرار می‌گیرد.
طبق ماده ۲۱ قانون کار، حق سنوات مبلغی برابر با یک ماه آخر حقوق کارکنان آن که کارفرما باید پس از این مدت به کارکنان خود پرداخت نماید. حق سنوات مهم‌ترین مزایای پایان کار برای کارکنان است و زمان پایان قرارداد به افراد پرداخت خواهد شد.

 

نحوه محاسبه حق سنوات دو



:: برچسب‌ها: حق سنوات ، عیدی ، عیدی کارگر ، ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : موسسه رها فام

تهران، ابتدای بلوار کشاورز،پلاک 31 طبقه سوم جنوبی

تلفن دفتر مرکزی :

02145293

02188854146

09389868560

سایت:

https://hesabdarkomak.com/

 

مهمترین سایت های مالیاتی 



:: برچسب‌ها: مالی ، مالیاتی ، اظهارنامه ، حسابداری ,
:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : موسسه رها فام

امروزه در نظام‌های سرمایه داری و غیر سرمایه داری در کشورهای متنوع، حقوق مختلفی مثل بیمه، سختی کار و… برای کارکنان وجود دارد که یکی از آن‌ها حق سنوات است. حق سنوات یکی از حقوق کارکنان است که پرداخت آن به عهده کارفرما خواهد بود. نحوه محاسبه حق سنوات در قانون کار توسط کارشناسان صورت می‌گیرد. به بیان دیگر فاکتورهای مختلفی وجود دارد که بر اساس آن‌ها، حق سنوات نسبت به درآمد واحد مورد نظر، میزان حقوق، تورم و… تعیین می‌شود. کارفرما باید پایبند به این قوانین باشد و طبق قوانین حق سنوات را پرداخت کند.

 نحوه محاسبه حق سنوات بخش یک



:: برچسب‌ها: حق سنوات ، عیدی ، عیدی کارگر ، ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : موسسه رها فام

مالیات بر تراکنش ها‌ی بانکی مقدار پولی است که همه موظف به پرداخت آن هستند و در کشور‌ها‌ی مختلف هم اجرا می‌شود. زمانی که شخصی پولی را از راه قانونی کسب می‌کند، باید به پیروی از قوانین، با توجه به درآمد خود و درصد مشخص‌شده، مالیات پرداخت کند.

شرایط اخذ مالیات تراکنش ها‌ی بانکی

برای مودیان موظف به پرداخت مالیات، در حسابداری مالیاتی شرایطی وجود دارد. اگر این مودیان شرایط زیر را داشته باشند، بدون شک مالیات تراکنش بانکی از آن‌ها دریافت خواهد شد.

 اما شرایط اخذ مالیات تراکنش ها‌ی بانکی:

 حجم تراکنش‌ها‌ی انجام‌شده: نکته‌ای که احتمالا شما هم در رابطه با آن کنجکاو شده باشید، حجم دریافت‌ها و پرداخت‌ها است. حتما می‌دانید که هر تراکنشی، مالیات ندارد؛ چرا‌که میزان آن نیز اهمیت بسیار‌ی دارد. پرداخت مالیات تراکنش حساب بانکی زمانی لازم است که مجموع حجم تراکنش‌ها‌ی انجام‌شده بیش‌تر از سقف تعیین‌شده باشد، یعنی بیش‌تر از 5 میلیارد تومان (بطور سالانه).

حساب بانکی باید ماهیت درآمد‌ی داشته باشد: در غیر اینصورت، مالیات به تراکنش ها‌ی بانکی شامل نمی‌شود. البته این در صورتی است که شواهد و مدارک کافی و قابل‌اطمینان در راستا‌ی غیر درآمد‌ی بودن حساب بانکی ارائه شود. اثبات نوع حساب از منظر درآمد‌ی بودن یا نبودن به عهده‌ی سازمان امور مالیات کشور است

نحوه محاسبه دستگاه کارتخوان بخش دو 



:: برچسب‌ها: مالیات دستگاه کارتخوان چقدر است ،مالیات دستگاه پوز، مالیات دستگاه کارتخوان چگونه محاسبه میشود ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : موسسه رها فام

یکی از دغدغه‌های اصلی مشاغل و مغازه‌دارها که اخیرا هم بیشتر شده است مالیات دستگاه پز یا همان کارتخوان است؛ اینکه محاسبه مالیات کارتخوان به چه صورت است؟ ما در این سری از مقالات رهافام به این سوال شما پاسخ میدهیم.
این روزها پرداخت وجه کالای خریداری شده یا خدمات ارائه شده با استفاده از کارت عابر بانک و دستگاه کارتخوان جای پول نقد را گرفته است. اما لازم است بدانید تمام صاحبان کارتخوان برای استفاده از آن باید مبلغی را به عنوان مالیات بپردازند. در این مطلب از سری مطالب مالیاتی موسسه رهافام قصد داریم مورد مالیات دستگاه کارتخوان و پوز با شما صحبت کنیم.
مشاغل مشمول مالیات دستگاه کارتخوان و پوز کدام است؟
مطابق قانون سازمان امور مالیاتی تمامی دارندگان دستگاه‌های کارتخوان موظف هستند در سامانه امور مالیاتی ثبت نام کنند و کد اقتصادی دریافت کنند. بدون هیچ استثنایی تمام افراد حقیقی که در مشاغل آزاد فعالیت دارند و از دستگاه کارتخوان استفاده می‌کنند و شرکت‌ها و سازمان‌هایی که به عنوان اشخاص حقوقی از دستگاه کارتخوان استفاده می‌کنند ملزم به پرداخت مالیات هستند.

نحوه محاسبه دستگا های کارتخوان بخش یک



:: برچسب‌ها: مالیات دستگاه کارتخوان چقدر است ،مالیات دستگاه پوز، مالیات دستگاه کارتخوان چگونه محاسبه میشود ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : موسسه رها فام

نظر به آنکه سایر اشخاص حقوقی به جز اشخاص حقوقی موضوع ماده ۱۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰ از تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۰۱ مکلف به رعایت مقررات قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان و صدور صورتحساب الکترونیکی و ارسال آن به سامانه مودیان خواهند بود، به استحضار می رساند جهت صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان ، ضروری است مراحل کلی ذیل توسط مودیان انجام پذیرد:

– ثبت نام در نظام مالیاتی از طریق ورود به نشانی my.tax.gov.ir ۲ – تهیه پایانه فروشگاهی جهت صدور صورتحساب و در صورت وجود، انجام اصلاحات مورد نیاز حسب ضوابط اعلامی سازمان ۳ – اخذ گواهی امضاء الکترونیکی از مراکز صدور گواهی الکترونیکی میانی فعال که فهرست و مشخصات آنها در نشانی rca.gov.ir موجود می باشد. ۴ – ورود به کارپوشه و دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی از طریق ورود به نشانیtp.tax.gov.ir این مرحله شامل: ورود به کارپوشه، انتخاب پرونده، انتخاب بخش عضویت (حسب مفاد اطلاعیه شماره ۱) و تکمیل اطلاعات، انتخاب روش ارسال اطلاعات، بارگذاری گواهی امضاء الکترونیک و دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی می باشد. ۵ – پیکربندی و ثبت مشخصات در پایانه فروشگاهی مطابق استاندارهای اعلامی توسط سازمان امور مالیاتی کشور بارگذاری شده در درگاه سازمان به نشانی intamedia.ir ۶ – اخذ شناسه کالا / خدمت جهت صدور صورتحساب الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت (راهنمای دریافت شناسه کالا و خدمات در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی intamedia.ir قرار داده شده است. ) ( حسب مفاد اطلاعیه شماره ۴) ۷ – دریافت فهرست شناسه کالا / خدمات تخصیص داده شده به همراه نرخ/مشمولیت مالیات بر ارزش افزوده از سامانه دریافت شناسه کالا/خدمات به نشانی stuffid.tax.gov.ir در حال حاضر در سامانه مذکور فهرست شناسه کالا/خدمات عمومی موجود می باشد. مودیان می توانند تا زمان اخذ شناسه کالا/خدمات اختصاصی، از شناسه کالا/خدمات عمومی موجود در سامانه مذکور بهره برداری نمایند. ۸ – صدور صورتحساب الکترونیکی از طریق پایانه فروشگاهی حسب ضوابط اعلامی سازمان امور مالیاتی کشور ( اسناد مرتبط در درگاه سازمان به نشانی intamedia.ir بارگذاری گردیده است.) (حسب مفاد اطلاعیه های شماره ۲، ۵ ،۶ و ۷) ۹ – ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان

انواع صورتحسابهای سامانه مودیان 

 



:: برچسب‌ها: سامانه مودیان و ارسال صورتحساب ،سامانه مودیان چیست،سامانه مودیان ,
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1403 | نظرات ()